Ctrl Single Sign-On

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Ctrl Single Sign-On

Met iMUIS Online kun je altijd veilig inloggen en heb je online toegang tot je administraties. Maar als je als accountants- of administratiekantoor met meerdere applicaties werkt, dan kan het vervelend zijn om elke keer weer opnieuw in te loggen. Daarom hebben wij iMUIS Online gekoppeld aan ctrl. Zo kun je vanuit jouw ctrl applicatie direct veilig inloggen in iMUIS Online, zonder je wachtwoord opnieuw in te hoeven voeren.

Waarom SSO?

Je werkt met meerdere softwarepakketten. Dat betekent in de praktijk dat je een hoop gebruikersnamen en wachtwoorden moet onthouden. Maar hoe fijn is het als je vanuit je ctrl dashboard direct veilig toegang hebt tot je boekhouding in iMUIS Online? Daarom hebben we SSO mogelijk gemaakt vanuit ctrl.

Lees hier hoe je Single Sign-On activeert.

Over ctrl

Ctrl is een online platform voor mkb-administratiekantoren met de ambitie een optimale samenwerking mogelijk te maken tussen ondernemers, accountants, cloud-based marktpartijen en uitvragende partijen. Op het ctrl platform wordt de vakinhoudelijke kennis van accountants, fiscalisten en adviseurs gecombineerd met geavanceerde online dienstverlening, innovatieve functionaliteiten en hedendaagse technologie. Ctrl helpt als online communicatie-, integratie- en samenwerkingsplatform de mkb-administratiekantoren om toekomstbestendig te zijn. Zo kunnen hun medewerkers en klanten samenwerken via één innovatief online platform.

Meer over ctrl
Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp