5 redenen voor factuur verwerking met UBL

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

5 redenen voor factuurverwerking met UBL Cloud

Ondernemers besteden het liefst zoveel mogelijk tijd aan ondernemen en zo min mogelijk tijd aan de bijbehorende administratieve handelingen. MUIS Software maakt dat mogelijk door een nieuwe, efficiënte manier van factuurverwerking: UBL Cloud. Lees de 5 voordelen.

1. Eenvoudig

UBL Cloud van MUIS Software automatiseert het boeken en verwerken van inkoopfacturen. UBL Cloud zet bestanden (scans, foto’s, JPG’s en PDF’s) om naar elektronisch leesbare facturen in UBL-formaat (Universal Business Language). “Gebruikers sturen een scan van de inkoopfactuur naar hun persoonlijke UBL Cloud e-mailadres of maken er een foto van met de MUIS Live App”, legt verkoopadviseur Sebastiaan Zwaneveld uit. “UBL Cloud leest de factuur en doet een verwerkingsvoorstel: fiatteren, aanvullen of verwerken. De gebruiker kan dan de factuur fiatteren of eventueel nog gegevens aanvullen en vervolgens de factuur met één klik in de administratie verwerken.”

2. Snel

Volgens Zwaneveld realiseert UBL Cloud forse tijdwinst voor ondernemers en accountants- en administratiekantoren. “Dit gaat veel sneller dan het handmatig invoeren van inkoopfacturen. Mail de scan of maak een foto met de app, fiatteer of vul aan, klik op verwerken en klaar! In een handomdraai is de hele financiële administratie up-to-date.”

3. Veilig

Om spookfacturen te voorkomen, biedt UBL Cloud verschillende controlemomenten. Zwaneveld: “Gebruikers kunnen bij elke leverancier een maximumbedrag of ouderdomscontrole instellen. Als een telefoonrekening ineens hoger uitvalt of ouder is dan bijvoorbeeld 100 dagen, krijgt hij een melding. Hij moet de inkoopfactuur in dat geval nog fiatteren. UBL Cloud detecteert spookfacturen en verifieert leveranciersgegevens bij de Kamer van Koophandel en het Europese btw-register.”

4. Overzichtelijk

Gebruikers kunnen met UBL Cloud ook beter inspelen op de actualiteit. Zwaneveld: “Met de app heeft de gebruiker altijd de meest actuele cijfers bij de hand. En als hij onderweg een factuur krijgt, kan hij een foto maken en de factuur staat in de administratie. Zo raak je niets meer kwijt.”

5. Geïntegreerd

UBL Cloud is volledig geïntegreerd in iMUIS Online, het online boekhoudprogramma van MUIS Software. Dat wil zeggen dat UBL Cloud onderdeel uitmaakt van de financiële boekhouding. Met één keer inloggen kan de gebruiker zowel via de browser als via de app alle tools gebruiken.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Leave A Comment