MUIS Software en Bol.com realiseren koppeling

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

MUIS Software en Bol.com realiseren koppeling

Het verkoopplatform van Bol.com is nu te koppelen met het online boekhoudpakket van MUIS Software. Door de koppeling worden bestellingen in het verkoopplatform automatisch als financiële mutaties of bestellingen aangemaakt in de online administratie. Omdat de bestellingen direct in de administratie terecht komen, bespaart het tijd op de financiële administratie.


Het integreren van Bol.com met iMUIS Online stelt je in staat de Bol.com verkoopresultaten automatisch door te zetten naar je boekhouding. Ook erg handig als eindklanten bellen met het verzoek een btw-factuur te delen, juist omdat Bol.com dit voor de ‘Verkopen via bol.com’ overlaat aan de zakelijke verkoper.

De volgende gegevens worden automatisch doorgezet:

– De regels uit de bestelling, inclusief de omschrijving van het product en de prijs. De koppeling controleert voor iedere bestelregel of het product in iMUIS Online aanwezig is als je de Bol.com bestellingen doorzet naar MUIS bestellingen. Zo ja, dan wordt het btw-percentage van het product in MUIS gebruikt voor de btw-berekening.

– De debiteurgegevens zoals naam, emailadres, adres en woonplaats. De debiteurgegevens worden naar iMUIS Online gestuurd. Onder de debiteurgegevens vallen de klantnaam, het klantadres, het e-mailadres, het btw-nummer en het KvK-nummer. Het btw-nummer wordt vooraf op geldigheid gecontroleerd.

Wil je meer informatie over de koppeling met Bol.com? Lees hier meer!

Door koppelingen met partners wordt het online platform van MUIS Software steeds uitgebreider en vollediger. Zie hier een overzicht van alle koppelingen.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Leave A Comment