Google Authenticator toegevoegd aan iMUIS Online

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Google Authenticator toegevoegd aan iMUIS Online

Google Authenticator iMUIS Online

Wij snappen dat de gegevens die je invoert in iMUIS Online privé en vertrouwelijk zijn. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat je erop kunt vertrouwen dat deze gegevens beveiligd zijn. In iMUIS Online log je, zoals gebruikelijk, in met een gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast kun je een tweede factor toevoegen om de veiligheid bij het inloggen te garanderen. Dit kun je doen door de twee factor authenticatie (2FA) van iMUIS Online of DUO Security te gebruiken. Hierbij wordt er, na het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord, een code naar je smartphone of naar je mailbox gestuurd die je moet invullen.

Google Authenticatie

Naast de twee factor authenticatie mogelijkheid van iMUIS Online en DUO Security is er nu ook de mogelijkheid toegevoegd om gebruik te maken van Google Authenticator. Dit is ook een geschikte manier van 2FA voor je iMUIS Online administratie. Het enige wat je hoeft te doen is de (gratis) Google Authenticatie app downloaden en eenmalig te activeren in je iMUIS Online account middels een QR-code. Vervolgens wordt er een inlogcode naar je smartphone verzonden om in te loggen in je iMUIS Online administratie.

Benieuwd hoe je de Google Authenticator precies activeert voor jouw iMUIS Online abonnement? Lees het hier.

Of lees hier in onze uitgebreide blog wat twee factor authenticatie precies is en waarom je 2FA tegenwoordig moet gebruiken.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Leave A Comment