Proces gestuurd boekhouden op Het event van NU!

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Proces gestuurd boekhouden op Het event van NU!

Proces gestuurd boekhouden Het event van NU

Het is al vele malen geschreven, maar de wereld van de accountant verandert. Administraties worden geautomatiseerd, de software draait online en het samenwerken met de klant wordt steeds belangrijker. Maar wat zijn nu echt dé ontwikkelingen die op dit moment spelen? En hoe zorg jij als accountants- of administratiekantoor dat je bij blijft? Om daar antwoord op te krijgen hebben wij bij MUIS Software de handen ineengeslagen met vijf andere softwarepartners die zijn gespecialiseerd in accountancy en Het event van NU! georganiseerd.

Tijdens dit interactieve event geeft elke partner een hands-on presentatie over een thema dat direct van toepassing is in de praktijk en dus ook bij jou op kantoor.

MUIS Software verkoopadviseurs Randy Voogel en Richard van Lieshout leggen je uit hoe je proces gestuurd boekhouden op een gemakkelijke en gestructureerde manier inzet binnen je kantoor. Welke simpele handelingen kun je automatiseren? Wil je efficiënter werken? Welke informatie kun je gemakkelijk uit iMUIS Online halen? Dit zijn enkele vragen waarop wij antwoord geven tijdens onze presentatie.

De andere softwarepartners op Het event van NU!, naar MUIS Software, zijn PinkWeb, RADAR Software, Payt, Dapas en MLE.

De samenwerking tussen deze zes softwarepartners is uniek. Waarom is er voor dit speciale partnerschip gekozen? Eigenlijk zegt de naam van het evenement het al: Het event van NU! Er wordt veel gesproken over wat er gaat spelen in de markt zoals AI, big data en blockchain, maar welke ontwikkelingen spelen er nu echt en zijn van belang om nú mee aan de slag te gaan? Dit is precies wat we willen doen tijdens Het event van NU! We bieden je een programma met oplossingen waar je vandaag nog mee aan de slag kunt.

Door de unieke opzet van het event is er genoeg tijd om vragen te stellen aan onze adviseurs en de andere partners. Het gehele event wordt begeleid door Roelof Hemmen, dagelijks te horen op BNR Nieuwsradio en voormalig anchor van het RTL Nieuws. Tevens wordt vooraf de lunch verzorgd en sluiten we de middag af met een borrel.

Schrijf je hier gratis in voor Het event van NU! en lees aanvullende informatie.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Leave A Comment