iMUIS Online opnieuw SRA-gecertificeerd

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

iMUIS Online opnieuw SRA-gecertificeerd

Uitreiking sra certificaat imuis online muis software mattijs wilms tony van oorschot

De Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten (SRA) heeft de boekhoudsoftware van MUIS Software opnieuw beoordeeld aan de hand van het normenkader. Vol trots mag MUIS Software opnieuw het felbegeerde SRA-certificaat in ontvangst nemen.

De SRA onderstreept met het uitreiken van het certificaat dat de boekhoudsoftware van MUIS Software aansluit op de werkwijze van de SRA en alle aangesloten accountants- en administratiekantoren. Daarnaast voldoet de software van MUIS Software aan het normenkader en levert een bijdrage aan de samenwerking tussen de accountant en zijn cliënt. Hiermee krijgt MUIS Software de bevestiging dat haar software voor zowel accountants als ondernemers gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig is.

Reactie MUIS Software

Mattijs Wilms, algemeen directeur van MUIS Software, is trots met de erkenning die hij heeft gekregen van de SRA. ‘Het is fijn om opnieuw de bevestiging te krijgen dat onze software voldoet aan de eisen van de professionals. Wij zijn er dan ook trots op dat wij onze naam wederom mogen verbinden aan zo een gerespecteerde organisatie.’’

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Leave A Comment