Main Capital koopt meerderheidsbelang in MUIS Software

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Main Capital koopt meerderheidsbelang in MUIS Software

Main Capital, een Haagse investeringsmaatschappij, heeft geïnvesteerd in de groei van MUIS Software door een meerderheidsbelang te kopen. Door deze overname verstevigen Main Capital en MUIS Software hun samenwerking. Main Capital gaat MUIS Software actief ondersteunen in de verdere groei van het bedrijf, waarbij er ook goed naar internationale uitbreidingsmogelijkheden zal worden gekeken.

Momenteel heeft MUIS software voornamelijk klanten in Nederland, maar in de toekomst zijn Duitsland, België, en Engeland logische vervolgstappen. Om de huidige klanten en toekomstige klanten beter te bedienen, zal er ook worden gekeken naar overnames om het productaanbod van MUIS Software verder te verbreden of geografische expansie te realiseren.

Samenwerking MUIS Software – Main Capital

Mattijs Wilms (CEO MUIS Software):

‘’Wij hebben Main Capital leren kennen als een zeer betrouwbare partner met de focus op stabiele groei in SaaS. Onze gezamenlijke groeiambitie, voor zowel onze binnenlandse propositie als voor onze buitenlandse plannen, maakt MUIS Software en Main Capital een fantastische combinatie. Onze focus blijft uiteraard dat ondernemers vooral moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve taken, zowel in binnen- als buitenland.’’

Charly Zwemstra (Managing Partner at Main Capital):

“MUIS is voor veel bedrijven in Nederland een bekende naam op het gebied van administratieve software en laat in Nederland zien schaalbaar hun klanten te ondersteunen in hun administratieproces. Wij willen samen met de directie het bedrijf op basis van organische groei en overnames verder uitbouwen. Hierbij hebben, naast de Benelux, de UK en Duitsland, een markt waar Main Capital ook actief is, onze primaire aandacht.’’

Over Main Capital

Main Capital is een Private Equity en Mezzanine capital investeerder met een exclusieve focus op Main Capitalde software sector in de Benelux en Duitsland. Binnen deze sector zijn wij de meest gespecialiseerde partij in management buy-outs en later-stage groeikapitaal.
Main Capital heeft ca € 150 miljoen onder beheer, bestemd voor investeringen in volwassen maar groeiende software bedrijven in Nederland en Duitsland. Een ervaren team van professionals beheert deze Private Equity fondsen.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Leave A Comment