Booq

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Booq kassakoppeling met Combidesk

Koppel je Booq kassa aan KING Finance

Snel en foutloos bestellingen opnemen, in seconden rekeningen splitsen, eenvoudig prijzen wijzigen en bovenal altijd 24/7 realtime inzicht in je verkoopcijfers: Booq POS is de meest flexibele en gebruiksvriendelijke kassa op de markt! Werken met een vaste kassa, eigen smartphone of professionele handheld? Jij bepaalt. Net als het besturingssysteem: iOS, Android en Windows. Ga voor software die zich aanpast aan jouw zaak, níet andersom. Met Booq draait je werk om mensen, service en kwaliteit. Klaar voor de toekomst!

Jouw Booq-kassa koppel je eenvoudig met KING Finance. Dankzij de API-koppeling worden bonnen die gedurende de dag via de kassa worden afgerekend, automatisch geschreven in de administratie van KING Finance. Voor iedere bon wordt een aparte transactie (bestelling, factuur of verkoopboeking) geplaatst. Indien gewenst kunnen bonnen individueel worden doorgezet of als dagelijkse kasboeking van de omzet. Deze onmisbare kassa-koppeling bespaart tijd op je financiële administratie en voorkomt fouten. Het handmatig overtypen van bonnen en kastellingen is verleden tijd. Er is zelfs een mogelijkheid om directe verkoopfacturen aan te maken.

Abonnement
Om gebruik te kunnen maken van de koppeling met Booq ontwikkelt door Combidesk dien je je abonnement uit te breiden met de module Cloudswitch (KING Apps). Per administratie kun je eenvoudig de koppeling activeren. Voor de prijzen van de Booq koppeling verwijzen wij je graag naar de website van Combidesk.

Hoe kan ik de koppeling activeren?
Stap 1. Login in op KING Accountancy / KING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen.
Stap 2. Open het menu KING Apps.
Stap 3. Zoek de app Booq by Combidesk en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. KING Accountancy / Finance genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode. In de handleiding van Combidesk kun je nalezen waar je de omgevingscode kunt vastleggen.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.

Supportvragen
De koppeling is ontwikkeld door onze partner Combidesk. Zij ondersteunen jouw onderneming bij vragen over de koppeling.

Consultancy
Ieder bedrijf is anders en dat weet onze consultancyafdeling als geen ander! Een KING Software consultant gaat echt aan de slag met jouw vragen en wensen. Wil je een globale uitleg van onze software of functionaliteiten? Geen probleem! Heb je specifieke wensen of problemen waar je tegenaan loopt? Onze consultant bijt zich hier graag in vast om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Plan direct een afspraak met één van onze consultants.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp