Horsemanager

Categorie: Tags: ,

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Horsemanager  – software voor de paardenbranche

Horsemanager, een branchepakket voor de paardenbranche, heeft een realtime koppeling met het iMUIS Online boekhoudpakket. Heb je facturen gemaakt in Horsemanager? Met de koppeling worden je debiteuren en verkoopjournaalposten automatisch bijgewerkt in je online boekhouding.  Horsemanager is geschikt voor maneges, trainingsstallen, opfokbedrijven, hengstenhouderijen, kraamklinieken, paardentransportbedrijven, hoefsmeden en dergelijke.

Horsemanager geeft je actief informatie over welke facturen je dient te versturen, welke inentingen je dient uit te voeren, wanneer je de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) dient te bellen en wanneer je het FEI paardenpaspoort dient aan te vragen. Specifiek voor maneges biedt zij een compleet systeem waarmee eenvoudig lessen gepland kunnen worden.  Met de app ontvang je pushmeldingen over openstaande taken en kun je gegevens over je paard naar voren halen middels het scannen van een QR-code van je boxplaat.

Wat heb ik nodig?

Over Horsemanager

Joan van Gorkum Olland.biz. Vanuit een passie voor springpaarden ontwikkelt hij software voor de paardenbranche. Als ervaren springpaardenfokker kent hij de klappen van de zweep en speelt met Olland.biz in op de bestaande en toekomstige behoefte van de sector. Olland.biz bedenkt allerlei slimme oplossingen, die het administratieve proces zoveel als mogelijk uitschakelt.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp