Sisow

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Met Sisow kunnen je klanten direct online afrekenen

De Sisow betaalmodules sluiten naadloos aan op heel veel verschillende betaaldiensten en –methodes. In binnen- en buitenland. Dus waar je ook zaken doet, Sisow doet mee. Betrouwbaar, snel en overzichtelijk. Door Sisow te activeren in iMUIS Online Verkoop of Spitsfactuur kun je snel en makkelijk een factuur versturen naar je klant. Je klanten kunnen jouw facturen direct afrekenen in de beveiligde betaalomgeving van Sisow.nl.

Betalingen worden automatisch geboekt
Veel paymentproviders bieden jou de optie om MT940- of CAMT.53-bestanden van je betaaltransacties te downloaden en in te lezen in je boekhouding. Maar door de samenwerking met Sisow.nl zorgen wij ervoor dat de betaling meteen wordt geboekt op een zogenaamde Sisow tussenrekening. Hiermee kun je direct zien dat een factuur reeds betaald is. Zodra Sisow aan jou uitbetaalt, dan is de tussenrekening weer op 0. Hiervoor hebben we een zogenaamde herkenningscode aangemaakt waarbij het bankrekeningnummer van Sisow gekoppeld is aan de tussenrekening.

Wat heb ik nodig?

Over Sisow

Sisow was de eerste aanbieder met all inclusive prijzen, wat inhoudt: geen abonnementskosten, geen opstartkosten, geen afnameverplichting, gratis support, gratis plug-ins en een goede adequate service. Sisow is door Currence, eigenaar van iDEAL, gecertificeerd als Collecting Payment Service Provider (CPSP). Recent ook als Mandaat Service Provider (MSP), waardoor zij ook incassomachtigingen mogen verwerken voor haar klanten. Als Collecting Payment Service Provider hebben zij een vergunning van De Nederlandsche Bank en voldoen zij aan de hoge eisen voor een integere en beheerste bedrijfsvoering.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp