MUIS Software in de Fiscount ICT-Service

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

MUIS Software onderdeel van de Fiscount ICT-Service

fiscount ict straat

MUIS Software is vanaf heden aangesloten bij de Fiscount ICT-Service. Veel Fiscount kantoren maken al langere tijd gebruik van de software van MUIS en hebben verzocht of MUIS onderdeel kon worden van de ICT-service.

Met iMUIS Online robotiseer je als Fiscount kantoor al je klantadministraties middels slimme boekhoudsoftware. Door middel van het accountancy dashboard stuur je realtime op actuele cijfers en heb je altijd inzicht welke klanten jouw aandacht verdienen. Zo zie je dagelijks precies wat er nog moet gebeuren.

Je hebt bijvoorbeeld direct inzicht in de laatst gedeponeerde KvK-stukken, saldi op een (tussen)rekening, te controleren facturen, mutaties om verwerkt te worden, de nog door te boeken afschrijvingen en natuurlijk ook de nog te versturen btw-aangiftes en icp-opgaves! Daarnaast geeft het dashboard een helder inzicht in wat je nog verder kunt automatiseren.

Fiscount ICT-Service

De Fiscount ICT-Service is ontwikkeld op veler verzoek van de aangesloten kantoren van Fiscount. Fiscount werkt hierbij samen met haar partner Datawear. De ICT-Service automatiseert bedrijfsprocessen; het is een uniek platform dat verschillende online pakketten aan elkaar koppelt. Op deze manier kun je de gehele ICT-straat van je accountantskantoor automatiseren en optimaliseren.

Over Fiscount

Fiscount is hét kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche. De ruim 1.200 aangesloten kantoren bestaan uit kleine tot middelgrote accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. Zij hebben toegang tot de telefonische helpdesk van Fiscount, de modellenbank en ontvangen korting op andere diensten, waaronder cursussen en trainingen.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Leave A Comment