Maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp
Maatregelen coronavirus

Maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus

Wij vinden het belangrijk om je goed op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen binnen onze organisatie in verband met het coronavirus. Inmiddels heeft het coronavirus een flinke grip op onze maatschappij. Natuurlijk hebben ook wij maatregelen genomen om de continuïteit voor onze klanten te waarborgen.

Vanuit huis werken
Wij volgen hierin het beleid van onze overheid en het RIVM. Met ingang van heden werken onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis. Wij beschikken over uitstekende faciliteiten om het werken vanuit huis mogelijk te maken. Onze werkprocessen zijn daarop afgestemd.

Bereikbaarheid support
Je kunt ons het beste per e-mail bereiken op support@kingsoftware.nl. De chatmogelijkheid op onze website is ook beschikbaar.

Afspraken alleen nog virtueel
Wij stellen de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en relaties voorop. Daarom hebben we besloten om interne en externe overleggen zoveel mogelijk virtueel te houden. Voor reeds gemaakte afspraken nemen wij contact met je op om samen te overleggen wat de beste oplossing is voor het moment.

Alle trainingen worden online gegeven
Wij hebben de MUIS Academy uitgebreid met nieuwe online trainingen. Een online training volg je vanachter je laptop of PC. Eventuele vragen kun je ook gewoon aan de consultant stellen. Hij beantwoord deze direct in de livestream.

Wil je je inschrijven voor een online training? Kijk hier voor meer informatie.

Continuïteit staat voorop
We doen er alles aan om onze bedrijfsvoering op het niveau te houden wat jullie van ons gewend zijn. Indien er door deze uitzonderlijke situatie toch iets anders is dan jullie van ons gewend zijn vragen wij om begrip. Mocht er iets in onze aanpak of beschikbaarheid veranderen dan informeren wij jullie direct.

Mocht je vragen of tips hebben dan vernemen wij dat graag op verkoop@kingsoftware.nl.

Wij hebben in iMUIS Online (vanaf versie 4.6.2.) een NOW-rapport toegevoegd welke je helpt bij het eventueel indienen van jouw NOW-subsidie aanvraag. Lees hier alles over het iMUIS Online NOW-rapport.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Leave A Comment