Unieke samenwerking MUIS Software en Speedbooks

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Unieke samenwerking MUIS Software en Speedbooks

MUIS Software en Speedbooks rapportage software zijn een unieke samenwerking aangegaan. Met de geïntegreerde Speedbooks Rapportagetool in iMUIS Online kunnen klanten vanaf nu profiteren van overzichtelijk standaard ingestelde en eigen gemaakte rapportages.

Waarom een rapportagetool?

Tegenwoordig wil vrijwel elke klant vaker en meer inzicht in zijn financiële situatie. Dit vraagt om een andere rol van de accountant. Proactief adviseren en het snel en eenvoudig beschikbaar hebben van de juiste cijfers wordt steeds belangrijker. Wil jij als accountant- of administratiekantoor ook inspelen op deze ontwikkelingen en gemakkelijk inzicht hebben in de financiële situatie van jouw klant? Dan is de Speedbooks Rapportagetool iets voor jou!

Hoe werkt het?

Met Speedbooks Rapportage maak je op een gemakkelijke manier tussentijdse rapportages en kun je cijfers inzien via het volledig aanpasbare online dashboard. Denk hierbij aan grafieken van de omzet, kosten, resultaten, liquide middelen, debiteuren, crediteuren en werkkapitaal. In één oogopslag heb je een duidelijk inzicht in de financiële gegevens van je klant.

Pas rapporten en grafieken zelf aan

Naast duidelijk en overzichtelijk zijn de rapporten en grafieken in Speedbooks Rapportage gemakkelijk aanpasbaar. Je kunt ze naar eigen inzicht aanpassen en opslaan als template. Op die manier zijn ze ook in andere administraties beschikbaar. Daarbij is het mogelijk om zelf grafieken samen te stellen, bijvoorbeeld de omzet per medewerker.

Extra handig is dat je op de grafieken kunt doorklikken tot op detailniveau. Dit betekent dat je ze op grootboeknummerniveau, mutatieniveau, boekingsniveau, tot op de (ingescande) factuur kunt inzien.

Speedbooks rapportage

Welke rapportages zijn er beschikbaar?

In totaal zijn er in Speedbooks Rapportage acht standaard rapporten beschikbaar, zoals een maandoverzicht, een kwartaalrapportage en een vijf perioden vergelijking. Een belangrijk standaard rapport is de benchmarkrapportage. Hierin worden de cijfers van een administratie vergeleken met het branchegemiddelde. Dit geeft jou direct inzicht in hoe de klant ervoor staat ten opzichte van de markt.

Wil je meer weten over de Speedbooks Rapportagetool? Kijk hier voor extra uitleg over de mogelijkheden of lees hier hoe je de tool activeert.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Leave A Comment