Buckaroo en MUIS Software bundelen krachten

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Buckaroo en MUIS Software bundelen krachten

buckaroo

Gebruikers van MUIS Software kunnen vanaf versie 4.4.4 rechtstreeks vanuit iMUIS Online gebruikmaken van de betaaloplossingen van payment service provider Buckaroo. Beide partijen hebben vorige week hun partnership verzegeld op het kantoor van Buckaroo te Utrecht.

Welke betaalmethode maak jij beschikbaar voor je klant?

Je klanten kunnen via de betaalknop in de ontvangen e-mail eenvoudig betalen met diverse (internationale) betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal en creditcards. Je kunt dus zelf kiezen welke betaalopties de klant aangeboden krijgt.

Altijd inzicht in je betalingsverkeer met de Payment Plaza

De Payment Plaza is het beveiligde financiële backoffice systeem van Buckaroo. Als klant heb je een eigen login en password voor deze financiële cockpit, waarmee je toegang krijgt tot jouw persoonlijke afgeschermde account. De Payment Plaza is een portal voor jou als ondernemer die inzicht geeft in de status van transacties en biedt tevens de mogelijkheid om hier acties op uit te voeren. Denk hierbij aan het terugboeken van betalingen, inzicht in je debiteurenbestand, inrichten van e-mails, sms’jes en brieven en het inzien en exporteren van detailinformatie in rapportages.


Payment Plaza geïntegreerd in je iMUIS Online boekhouding

Veel Paymentproviders bieden jou de optie om MT940 of CAMT.53 bestanden van je betaaltransacties te downloaden en in te lezen in je boekhouding. Door de directe samenwerking tussen Buckaroo en MUIS Software zorgen wij ervoor dat de betaling meteen geboekt wordt op een zgn. Buckaroo-tussenrekening. Hiermee kun je direct zien dat een factuur reeds betaald is. Zodra Buckaroo aan jou uitbetaalt, dan is de tussenrekening weer op 0. Hiervoor hebben we een zgn. herkenningscode aangemaakt waarbij het bankrekeningnummer van Buckaroo gekoppeld is aan de tussenrekening.

Over Buckaroo

Met ruim tien jaar kennis en ervaring is Buckaroo een toonaangevende payment provider van Nederland. Buckaroo biedt een totaaloplossing voor alle financiële processen, voorzien van ruim 40 (inter)nationale betaalmethoden, een volledig gedigitaliseerd facturatiesysteem, digitaal incassomachtigen, cadeaukaartoplossingen en Subscription Services voor abonnementenbeheer.

Betalingen en vorderingen worden sneller en klantvriendelijker, zowel online als offline, geïnd.

Meer over deze koppeling

Meer blogs?

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

One Comment

Leave A Comment