Vraag een gratis financieringscheck aan met de geïntegreerde LoanStreet koppeling

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Vraag een gratis financieringscheck aan met de geïntegreerde LoanStreet koppeling

nieuwsbrief loanstreet

Snel inzicht waar je als ondernemer financiering kunt krijgen? Doorgaans is dit een tijdrovend en kostbaar proces met een onzekere uitkomst. Ondernemers zijn met meerdere partijen tegelijk in onderhandeling en bij alle instanties moet informatie worden aangeleverd. Een aanvraag indienen kost bovendien meestal (veel) geld. Fintech bedrijf LoanStreet heeft er in samenwerking met MUIS Software voor gezorgd dat dit proces vele malen sneller en goedkoper kan.

Als je op zoek bent naar een zakelijke lening is het mogelijk om een financiering direct vanuit je online boekhoudpakket aan te vragen. Door je administratie te koppelen aan LoanStreet is het direct duidelijk of je financiering kunt krijgen en waar. Daarnaast kan de aanvraag via het platform met één muisklik naar verschillende financiers gestuurd worden. Hierdoor beschik je sneller én goedkoper over een voorstel voor een zakelijke lening.

Makkelijker een aanvraag starten

Beschik je momenteel al over iMUIS Online? Dan kun je nu een verbinding leggen met LoanStreet en eenvoudig gratis een financieringsaanvraag indienen. LoanStreet haalt de benodigde gegevens met één druk op de knop uit je iMUIS Online administratie en jij weet binnen één minuut of je kredietwaardig bent. 

Vergelijken van kredietverstrekkers

Op basis van de financiële gegevens uit je administratie en je financieringsbehoefte vergelijkt LoanStreet 17 kredietverstrekkers (waaronder banken, crowdfunders en leasemaatschappijen). Vervolgens berekent LoanStreet het slagingspercentage. Normale vergelijkingssites geven vaak algemene informatie. LoanStreet spitst de vergelijking toe op je eigen situatie.

Snelle berekening

LoanStreet analyseert aan de hand van de aanvraag de financieringskans. LoanStreet berekent dit kosteloos en snel en geeft tevens aan bij welke financier(s) de kans van slagen het grootst is. Ook verstrekt LoanStreet een korte toelichting over de financiers. LoanStreet versnelt dus de financieringsaanvraag en verhoogt de kans op succes.

Aanvraag eenvoudig geregeld

iMUIS Online gebruikers weten binnen enkele minuten of financiering tot de mogelijkheden behoort. Deze financiering kan vervolgens via LoanStreet makkelijk worden aangevraagd bij de gewenste kredietverstrekker(s). Ondernemers kunnen zelf kiezen of ze de aanvraag naar één of naar meerdere partijen willen sturen. Het is ook mogelijk om de aanvraag eerst (online) met de eigen accountant of boekhouder te delen en te bespreken.

Gratis ondersteuning van een LoanStreet expert

Via LoanStreet kunnen financieringen worden aangevraagd tussen €5.000,- en €5.000.000,-. Tot de financiers behoren onder andere ABN Amro, Boozt24, Funding Circle, Collin Crowdfund, Voor de Groei en Voldaan. Experts van LoanStreet met jarenlange ervaring op het gebied van mkb-financiering geven iMUIS Online gebruikers gratis persoonlijke ondersteuning bij het opstellen van een financieringsaanvraag. Kijk voor meer informatie op LoanStreet.nl.

Wil je meer informatie over de koppeling? Neem dan gerust contact met mij op!

Meer blogs?

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Leave A Comment