App4Sales

Categorieën: , Tags: , , ,

Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin

App4Sales CRM – mobile sales applicatie 

App4Sales is een verkoopapp voor al je vertegen­woordigers en daarom een zeer goede aanvulling op iMUIS Online Verkoop. Met deze mobiele B2B salesapplicatie is het eenvoudig om digitaal je artikelbestand inclusief afbeeldingen in te zien en artikelen via je iPad of Android apparaat te verkopen. Het is dus volledig gekoppeld aan je iMUIS Online pakket. Nieuwe klanten kunnen eenvoudig worden geregistreerd via de app en worden automatisch aangemaakt in je iMUIS Online administratie. Vertegenwoordigers kunnen klanten direct orders laten ondertekenen op de iPad of tablet. Makkelijk en tijdbesparend! Deze orders worden automatisch bijgewerkt in iMUIS Online Verkoop.

Voorkom het handmatig invoeren van artikelen, klanten en verkooporders in je online boekhoudpakket! Met de koppeling tussen App4Sales en iMUIS Online werk je met live data en schrijf je nieuwe klanten en orders in via de app, waarna de informatie automatisch wordt ingelezen in iMUIS Online.

Over App4Sales – Optimizers

App4Sales, de mobile sales app maakt je verkoop veel gemakkelijker! Registreer eenvoudig nieuwe klanten, voeg items toe aan een order en laat klanten direct tekenen via de iPad: makkelijk en tijdbesparend. Download nu gratis de sales app!

Snelle orderregistratie
Gebruik de app in online en offline modus
Zoek en filter artikelen
Bekijk en filter je klanten en catalogus
Gebruik barcodescanning met een bluetoothscanner voor snellere invoer
Print en e-mail de orderbevestiging met je bedrijfslogo en ondertekening
Gebruik de App4Sales portal om je gebruikers en rechten te beheren
App4Sales ondersteunt de meest gangbare talen, ook de orderbevestiging in de taal van de klant
Deel dit bericht met anderen..
Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin