Nanny4All

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

Nanny4All  – software voor kinderdagverblijven

Voor ondernemers in de kinderopvang bieden wij in samenwerking met Nanny4All een all-in-one oplossing voor een efficiënte bedrijfsvoering. De applicatie van Nanny4All ondersteunt je bij het realiseren van een optimale bezettingsgraad. Medewerkers hebben altijd inzicht in de aanwezigheid van kinderen en wijzigingen op de groepsplanning worden met de Nanny4All app eenvoudig doorgevoerd. Ouders hebben in de app (Apple en Android) direct inzicht in de opvangdetails van de kinderen. Zij kunnen facturen en jaaropgaven downloaden en eenvoudig wijzigingen doorvoeren.

Om efficiënter te werken is Nanny4All geïntegreerd met iMUIS Online. Dat betekent dat ouders automatisch als klant (debiteur) in je iMUIS Online administratie wordt aangemaakt. Ook gemaakte facturen in Nanny4All worden automatisch met de juiste gegevens als openstaande post klaargezet in je administratie. Hiermee kun je vanuit iMUIS Online direct een incasso-batch klaarzetten om de bedragen per automatische incasso te innen.

Wat heb ik nodig?

Over Nanny4All

Nanny4All is in 2017 gestart door Marijn Kuijpers. Met zijn 20 jaar ervaring in de kinderopvang heeft hij alle wensen samengevoegd in één applicatie: één softwarepakket voor personeelsplanning, kindplanning, facturatie, urenregistratie en communicatie met ouders en personeel. Géén externe koppelingen meer en één servicedesk.

Nanny4All is de meest gebruiksvriendelijk all-in-one oplossing voor de kinderdagopvang en realiseert een hoge bezettingsgraad, efficiënte communicatie, overzichtelijke planning en gemakkelijke registratie voor ieder type kinderopvang organisatie, met elke omvang. Nanny4All is onderdeel van InToCom B.V.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp