SimpledCard

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

SimpledCard: controle over je zakelijke uitgaven

Met een simpele oplossing verlossen we je van papierwerk, talloze bankrekeningen, creditcards, contant geld en losse bonnetjes. SimpledCard is een uniek systeem waarbij je zelf betaalpassen activeert en toewijst aan medewerkers of teams. De betaalpassen hebben een wereldwijde dekking en zijn internationaal geaccepteerd. De MasterCard is ook geschikt voor online betalingen. SimpledCard werkt volledig bankonafhankelijk. Voor nieuwe kaarthouders zijn geen volmachten vereist. Je geeft binnen enkele minuten een nieuwe pas uit. Met de koppeling via iMUIS Online Inlezen kun je transacties inlezen in je online administratie.

Budgetten eenvoudig verdelen over medewerkers en afdelingen

Met het online Card Management Systeem kun je budgetten eenvoudig verdelen over afdelingen en individuele medewerkers. Per medewerker of afdeling kun je een bestedingsruimte vastleggen. De saldi op de kaarten kunnen handmatig of periodiek worden aangevuld. Alle transacties en bonnen worden automatisch gekoppeld en zijn online inzichtelijk voor zowel de kaarthouder als de beheerder. Ook kun je als beheerder transacties controleren en indien gewenst af- of goedkeuren.

Een foto van de bon maken en koppelen aan transactie

Na iedere betaling met de SimpledCard betaalpas ontvangt de kaarthouder automatisch een notificatie via de mobiele app. De app vraagt de kaarthouder een foto van de bon te maken, waarna deze automatisch wordt gekoppeld aan de transactie. Specificeer je eigen kostensoorten en -plaatsen, zodat medewerkers deze eenvoudig via de app kunnen koppelen aan de transactie.

Om transacties uit SimpledCard in iMUIS Online in te kunnen lezen, dien je eveneens te beschikken over het standaard masker SimpledCard. Dit standaard masker (4-cijferig rekeningschema) is op aanvraag verkrijgbaar. Voldoet dit masker niet aan jouw wensen? Tegen additionele kosten kan op verzoek dit masker worden aangepast.

Over SimpledCard

SimpledCard is opgericht in 2013 en sinds 2015 een Mastercard serviceprovider. Ze heeft de ambitie om de manier waarop er door medewerkers uitgaven worden gedaan aanzienlijk te vereenvoudigen. Bedrijven kunnen met SimpledCard zelf betaalpassen uitgeven en beheren. Zij behoren tot een groep bedrijven, waaronder Zocus, GlobalOrange en Kasstaat.

Lees meer over SimpledCard
Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp