The Nanny

Categorie: Tags: ,

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp

The Nanny Kindplanning – software voor kinderdagverblijven

The Nanny Kinderplanning software helpt bij alle administratieve processen rondom de opvang van kinderen. Van het beheren van wachtlijsten tot het versturen van facturen naar ouders en het aanleveren van gegevens aan de Belastingdienst. Alles wordt eenvoudig in één systeem verwerkt. The Nanny Kindplanning kun je op 2 manieren koppelen aan iMUIS boekhouding.

  1. Via een module die een automatische koppeling tussen The Nanny met iMUIS bevat. Deze koppeling biedt je diverse voordelen. Zo worden je facturen direct naar iMUIS geëxporteerd. Bovendien heb je in The Nanny altijd zicht op de laatste stand van zaken met betrekking tot de betalingen die in iMUIS zijn verwerkt.
  2. Of via het aanmaken van bestanden met gegevens uit The Nanny die je vervolgens in iMUIS importeert.


Wat heb ik nodig?

Over TecSoft B.V.

TecSoft B.V., dé specialist op het gebied van administratieve softwareoplossingen voor de kinderopvangbranche. Begonnen met The Nanny en nu ook de makers van Saamn. De nieuwe generatie kindplanning en daarmee de opvolger van The Nanny.

Deze oplossingen ondersteunen kinderopvangondernemers als geen ander in hun specifieke bedrijfsprocessen. Het team van TecSoft wordt gevormd door specialisten. Elk op hun eigen vakgebied. Zij hebben specialisten in huis op het gebied van ‘nullen en enen’, zij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de software.

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook
Facebook
0
Share on linkedin
Linkedin
0
Share on whatsapp
Whatsapp